Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 05.02.2021 11:39
Кількість переглядів: 279

На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

Назва предмету закупівлі:  ДК 021:2015:09130000-9: Нафта і дистиляти ( бензин, дизельне паливо)

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-02-03-008671-a

Відкриті торги

Закупівля дизельного палива та бензину А-92 обумовлена необхідністю забезпечення Відділом освіти Жовтанецької сільської ради довезення дітей до закладів освіти.

Обсяги закупівлі:

  • Дизельне паливо - 16000 л
  • Бензин А-92 - 300 л

Очікувана вартість предмета закупівлі: 432 000, 00 грн. з ПДВ

Тендерний комітет Відділу освіти Жовтанецької сільської ради визначав очікувану вартість предмета закупівлі згідно з розрахунку очікуваної вартості товару методом порівняння ринкових цін.

Порядок отримання цінової інформації щодо товару: здійснили пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься

  • інформація  про ціни товару, що містяться в мережі Інтернет  у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торговельних майданчиках (ProZorro Market) та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках;
  • крім того, слід враховувати інші можливі чинники, що впливають на ціну закупівельного товару.

І визначили очікувану ціну за одиницю, як середньоарифметичне значення масиву отриманих даних.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

  1. Бензин автомобільний підвищеної якості А-92 – ДСТУ 7687:2015 «Бензини автомобільні Евро. Технічні умови» або Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднового та котельного палива (затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 008.2013 № 927);
  2. Паливо дизельне підвищеної якості – вимогам ДСТУ 7688:2015 «Паливо дизельне Евро. Технічні умови» або Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднового та котельного палива (затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 927).

Паливо рідинне – бензин та дизельне паливо  повинно відповідати температурному режиму експлуатації транспортних засобів в регіонах України.

  • Заправка автомобілів буде здійснюватись по смарт-картках або скретч-картках (талонах). Термін дії талонів (скретч-карткок, смарт-карток) на паливо повинен бути 1 рік, з можливістю обміну їх на нові талони з новим строком дії при його закінченні
  • Смарт-картки або скретч-картки (талони) повинні бути дійсні на всій території України.
  • Місце розташування АЗС Учасника на відстані не більше 15 км по автомобільній дорозі до місцезнаходження Замовника (https://goo.gl/maps/uVFf6seWF3w згідно даних Google Maps). Учасник подає відомості щодо місця розташування АЗС їх назви, та відомості щодо спроможності здійснити поставку пального з даної АЗС.
  • Учасник повинен надати у складі пропозиції гарантійний лист про те, що смарт-картки або скретч-картки (талони) постачатимуться транспортом Учасника і за рахунок Учасника за адресами визначеними Замовником.
  • Учасник надає у складі пропозиції гарантійний лист про те, що під час кожного підняття ціни за одиницю товару надаватиме замовнику документальне підтвердження такого підняття.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора