Відділ освіти Жовтанецької сільської ради Львівської області
Жовтанецької сільської ради
Міністерство освіти
і науки України
 

Освітянам Львівщини роз’яснили роль керівника у межах впровадження нового Закону «Про освіту»

Дата: 01.11.2017 10:53
Кількість переглядів: 222

 30 жовтня, у Львівські Політехніці відбулась нарада голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки, голови Львівської облради Олександра Ганущина, керівника департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомири Мандзій із директорами закладів загальної середньої освіти Львівщини.

«Я вважаю, що Львівщина в галузі освіти є сьогодні провідною областю в Україні. Про це мені говорить і міністр освіти, а також результати незалежного оцінювання, показують, що ми сьогодні є конкурентоздатними в тому числі і з Києвом, який попри об’єктивні обставини завжди був попереду в освітній галузі» - зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Новий закон «Про освіту» покладає на директорів нові обов’язки, тож під час наради очільники області наголосили на відповідальності керівників освітніх закладів.

«Ви повинні зрозуміти – ви стаєте останньою інстанцією в прийнятті рішень. Від моменту прийняття і вступу в дію закону директор школи це та людина, від якої все залежить. Ви мусите це усвідомити. Окрім того, від вас залежить і виховання дітей» – наголосив очільник області.

Під час наради керівників освітніх закладів не лише ознайомили із основними аспектами нового закону, але й побудували другу частину зустрічі у форматі запитань-відповідей, відтак присутні ставили запитання, які їх найбільше турбують у процесі реалізації Закону України «Про освіту».

Джерело 


« повернутися

Вхід для адміністратора